Bütünleme Sınavı Mazereti

10 Temmuz 2020 Cuma

09.07.2020 tarihinde gerçekleştirilmiş olan Senato toplantısında, Bütünleme Sınavlarında, internetin kesilmesi, elektriğin gitmesi vb. teknik sorunlar dolayısıyla sınava girememiş veya sınava girmiş ancak sınavını tamamlayamamış olan ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerimizin mağduriyetlerini gidermek için 13-14 Temmuz 2020 tarihlerinde Bütünleme Sınavı için telafi sınavı yapılmasına karar verilmiştir. Ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarımızda okuyan ve bu durumda olan öğrencilerimiz 09-10 Temmuz 2020 tarihlerinde durumlarını anlatan bir dilekçe ile birimlerine müracaat etmelidirler. Bütünleme sınavına girmiş, sınavını tamamlamış ve notunu almış olan öğrenciler bu haktan yararlanamazlar.