DAĞLARIN OĞLU BELGESELİ

21 Nisan 2017 Cuma

Üniversitemiz Dağcılık Topluluğu tarafından organize edilen "Dağların Oğlu" isimli belgesel 19.04.2017 tarihinde saat 13:00 da Meslek Yüksekokulumuz D Blok konferans salonunda Akademik ve İdari Personel ile Öğrencilerimizin katılımıyla gösterime sunuldu.Program Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr.Kerim SERBEST'in açılış ve selamlama konuşmalarıyla başladı.Okul Müdürümüz Prof.Dr.Kerim SERBEST, belgeselin kahramanı Bülent ERKAN'ın kısaca özgeçmişine değindikten sonra, onbir dalda ödül kazanan ve en çok ödül alan ikinci film ünvanına sahip  "Dağların Oğlu" belgeseli hakkında bilgilendirmede bulundu.Hayranlıkla izlenilen belgeselin ardından, belgeselin kahramanı Bülent ERKAN kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.Özellikle ekolojik dengenin korunması, doğada yaşayan canlılara sahip çıkılması konularında görüşlerini paylaştı.Programın ardından Bülent ERKAN'a, Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr.Kerim SERBEST tarafından Üniversitemizin şilti takdim edildi.