HAYATINIZIN DUMAN OLMASINA İZİN VERMEYİN KONULU KONFERANSIMIZ

26 Mayıs 2016 Perşembe

Meslek Yüksekokulumuzda 25.05.2016 Çarşamba günü Akademik ve İdari Personel ile Öğrencilerimize yönelik, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Psikolog Emrah AKDAĞ tarafından  "HAYATINIZIN DUMAN OLMASINA İZİN VERMEYİN" konulu konferans verildi.Konferans ŞEHİTLERİMİZ için saygı duruşu ve İSTİKLAL MARŞI'nın okunmasıyla başladı.Sunuculuğunu Öğr.Gör.Salih LAKA'nın üstlendiği konferansta Yüksekokul Müdürü Prof. Dr.Kerim SERBEST'in açılış konuşmasının ardından, Psikolog Emrah AKDAĞ tarafından sigarının insan vücudunda yaptığı tahribatlar,sosyal ve ekonomik boyutları ile bağımlılıktan kurtulmanın yollarına ilişkin konferans verildi.Psikolog Emrah AKDAĞ madde bağımlılığı konusuna da değindi. Konferans Teşekkür Belgesi ve Hediye takdiminin ardından sona erdi.