İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA PROGRAMI TEKNİK GEZİSİ

28 Nisan 2017 Cuma

Öğr. Gör. Salih LAKA ve Öğr. Gör. Hüsamettin DEMİRCAN tarafından yürütülen İklimlendirme ve Soğutma Programı 2. Sınıf dersi olan Taşıt İklimlendirme dersi kapsamında 24.04.2017 Pazartesi günü Trabzon Akçaabat’ta bulunan SUZUKİ (Altunsoy Otomotiv) ve Trabzon Yomra da bulunan MAZDA (Adnan Otomotiv) servislerine teknik gezi düzenlenmiştir. Servis hizmetleri olarak Vakumlama ve Gaz Şarjı, araç klimaları ile ilgili sıklıkla karşılaşılan arızalar hakkında detaylı bilgiler öğrencilere aktarıldı ve bu sayede öğrencilerin araç klimaları ile ilgili görsel ve uygulamalı bilgileri pekiştirildi.
Servis desteğini teorik ve uygulamalı olarak esirgemeyen, yakın ilgi ve samimiyetlerinden dolayı SUZUKİ (Altunsoy Otomotiv) Firma Sahibi Zeki ALTUNSOY ve çalışanlarına, MAZDA (Adnan Otomotiv) Genel Müdürü Faruk KESKİN ve çalışanlarına, aynı zamanda öğlen yemeğinde bizi ağırlayan Ortahisar Belediye Başkanı Sayın A. Metin Genç’e, Ortahisar Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Basri Hatipoğlu’na ve teknik gezi de emeği geçen mezun öğrencimiz Murat HATİPOĞLU’na da teşekkür ederiz.