Kimlik ve Araç Kartları Hk. Duyuru

16 Haziran 2020 Salı

141 Sayılı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Akıllı Kimlik ve Araç Kartları Geçiş Sistemi Yönergesi’ne göre öğrenci ve personel kimlik kartları ve personel araç kartları Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından ilk defa ve yeniden olmak üzere verilmektedir. Öğrenci ve personel kimlik kartları ilk defa ve isim, unvan, birim değişikliği veya sahip olunan kimlik kartının arızalanması durumlarında ücretsiz olarak verilmektedir. Araç kartları ise sahip olunan araç kartının arızalanması durumunda ücretsiz olarak verilmektedir. Bunların dışında kalan bütün durumlarda öğrenci ve personel kimlik kartları ve personel araç kartları için 515 Sayılı Üniversite Yönetim Kurulu kararıyla belirlenen 2020 yılı ücreti 20 TL’dir. Öğrenci ve personel kimlik kartı ve personel araç kartı taleplerinde yalnızca REBİS üzerinden ve karttalep.erdogan.edu.tr adresinden erişilebilen RTEÜ Kart Talep Sistemi bireysel olarak kullanılmaktadır ve kart talepleri ile ilgili resmi yazı yazılması gerekmemektedir.