MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ 2017-2018 YILI MEZUNİYET TÖRENİ

12 Haziran 2018 Salı

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ 2017-2018 YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 mezuniyet Töreni Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ali BİLGİN’in katılımıyla Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda 7 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul birincisi Sibel KÜRKÇÜ açılış konuşmasını yaptı. Okul Müdürümüz Doç.Dr.Fatih İSLAMOĞLU ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali BİLGİN’nin konuşmalarının ardından Meslek Yüksekokulumuzda 25 hizmet yılını dolduran Akademik personele plaket takdim edildi.Okul bazında dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri verildi. Bölüm bazında dereceye giren öğrencilere plaketlerinin verilmesi ve okul temsilcisi öğrencimiz Haydar ŞEN’in NEY sunumunun ardından mezun öğrencilerimize başarı belgeleri verildi. Mezuniyet andı okundu  ve  kepler havaya çoşkuyla fırlatıldı.

Törenimize Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali BİLGİN’in yanı sıra, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Serdar MAKBUL, Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan ER, Fen Edebiyat Fakültesi eski Dekanı Prof.Dr. Oktay TORUL, Üniversitemiz Farabi Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Barbaros DİNÇER, akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin aileleri ve yakınları katıldı.