Meslek Yüksekokulumuzda Bilim ve Sanat Etkinlikleri Düzenlendi

16 Mayıs 2018 Çarşamba

Meslek Yüksekokulumuz tarafından “Yıl Sunu Bahar Şenliği Bilim ve Sanat Etkinlikleri” düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin TAN, Öğr. Gör. Bilal BEKAR,
Öğr. Gör. Burcu ERGÜN, Öğr. Gör. Melike Nur UZUNOĞLU, Öğr. Gör. Ramazan ÖTÜ, Öğr. Gör. Semra TOPÇU, Öğr. Gör. Tuba CAN, Öğr. Gör. Yalçın KANAT ve Öğr. Gör. Yıldız GENÇ’in koordinatörlüğünde Mekatronik, Geleneksel El Sanatları ve Mobilya Bölümü öğrencilerimizin eserlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.

Sergide, Okul Müdürümüz Doç. Dr. Fatih İSLAMOĞLU ile Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN açılış konuşması gerçekleştirdi.

İSLAMOĞLU, eserlerini sergileyen öğrencileri tebrik ederek, “ Okulumuzdan almış olduğunuz bilgi ve tecrübelerle mezun olduktan sonraki hayatınızda da mesleğinizi en iyi şekilde yapacağınıza inancım tamdır.” diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ise bir yıl boyunca çalışarak eserlerini ortaya koyan öğrencileri tebrik ederek, “Öğrencilerimiz hocalarının da desteğiyle ilgi alanları ve becerilerine göre kendilerini yetiştirerek eserlerini ortaya koymuşlar. Biz gelecek yıllarda daha da zengin, geliştirilmiş eserlerin yer aldığı sergiler açmayı temenni ediyoruz. Emeği geçen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Rektörümüz ve ziyaretçiler sergi alanını gezerek öğrencilerden eserler hakkında bilgi aldılar.

Etkinliğin sonunda,  Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen Bahar Kupası turnuvasında 1. olan İnşaat Teknolojisi Programı öğrencilerine Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, 2. olan Yapı Denetimi Programı öğrencilerine Okul Müdürümüz Doç. Dr. Fatih İSLAMOĞLU ve 3. olan Makine Metal Teknolojileri Bölümü öğrencilerine Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan ER madalyalarını takdim etti.