ÖNEMLİ STAJ DUYURUSU

30 Haziran 2020 Salı

COVİD-19 KÜRESL SALGINI DOLAYISIYLA OLUŞAN OLAĞAN DIŞI DURUMLAR NEDENİYLE BU SÜREÇTE SİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN STAJ YERİ BULMAKTA DOĞACAK SIKINTILAR VE SAĞLIK KONULARINDA MAĞDUR OLMAMASI İÇİN 2020 YAZ DÖNEMİ ZORUNLU STAJLARI İÇİN ŞU KARARLAR ALINMIŞTIR:

1-40 iş günü staj yapmakla yükümlü ve stajının %50 sini tamamlayan öğrenciler 2020 yaz dönemiyle sınırlı kalmak kaydıyla (15 EYLÜL 2020 tarihine kadar) kalan staj sürelerini sunum, ödev, rapor, araştırma, proje vb. şekilde tamamlayabileceklerdir.

2-Son sınıf öğrencileri 2020 yaz dönemiyle sınırlı kalmak kaydıyla (15 EYLÜL 2020 tarihine kadar)  stajlarını sunum, ödev, rapor, araştırma, proje vb. şeklinde  yapabileceklerdir.

3- Staj yeri bulan öğrenciler tüm yasal sorumlulukları kabul etmeleri şartıyla stajlarını 15 iş günü şeklinde yapabilecekler ve staj dosyalarını 15 Eylül 2020 tarihine kadar şahsen veya posta yoluyla ilgili Bölüm Başkanlıklarına ulaştıracaklardır.

4-Stajlarını sunum, ödev, rapor, araştırma, proje vb. şekilde yapacak öğrenciler çalışmalarını 17 TEMMUZ 2020 - 15 Eylül 2020 tarihleri arasında  “Google Classroom” üzerinden sisteme yükleyeceklerdir.

ÖĞRENCİLERİMİZİN SÜRECİ WEB SAYFAMIZDAN TAKİP ETMELERİ, KONUYLA İLGİLİ BÖLÜM BAŞKANLARI VE DANIŞMAN HOCALARIYLA İSTİŞARE ETMELERİ YARARLARINA OLACAKTIR.

Not: Pandemi sürecinde öğrencilerimiz staj dosyalarını aşağıdaki linkten temin edeblirler.

Öğrenci Staj Dosyası için tıklayınız.