Sualtı Teknolojisi Programını Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

28 Ağustos 2020 Cuma

Sualtı Teknolojisi Programını Kazanan Öğrencilerin Dikkatine
Bu programa başvurabilmek için : vücut yapısı düzgün olmak; renk körlüğü, astım, bronşit, epilepsi, nefes darlığı, ileri derecede görme bozukluğu vb. gibi biyolojik bozukluğu olmamak; bayılma, histeri, marazi çarpıntı, aşırı psikolojik ve sinirsel hastalıklar hastalıklardan dan herhangi birine yakalanmış olmamak; kayıt sırasında bu konularda herhangi bir engel bulunmadığını Üniversitelerin Tıp Fakültelerinin Su Altı Hekimliği ve Hiperbarik Tıp Anabilim Dalından ya da Su Altı Hekimi bulunan Özel Hiperbarik Tedavi Merkezlerinden alınacak olan ‘Profesyonel Su Altı Adamı olabilir’ raporu ile belgelemek gerekir. Sualtı Hekimliği ve Hiperbarik Tıp Uzmanı olan hastanelerin listesine http://sualti.org/?page_id=11 adresinden ulaşabilirsiniz. Hastaneye gitmeden önce doktorunuzun hastanede olup olmadığını kontrol etmeniz zaman kaybı ve mağduriyet yaşamamanız için önem arz etmektedir. ‘Profesyonel Su Altı Adamı olabilir’ raporu olmayan öğrencilerin kayıtlarının yapılamayacağını tekrardan hatırlatmak isteriz.