VEDA YEMEĞİ

11 Mart 2022 Cuma

Meslek Yüksekokulumuzdan emeklilik nedeniyle ayrılan Öğr. Gör. Ahmet AKIN ve İdari Personel Cevat ÇOLAK için Rize Öğretmenevinde 10 Mart Perşembe akşamı veda yemeği programı düzenlendi. Program Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Adnan YILMAZ  ve  Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih İSLAMOĞLU’nun konuşmalarıyla başladı. Ardından Prof. Dr. Adnan YILMAZ ve Profesör Dr. Sayın Fatih İSLAMOĞLU tarafından emekli olan personellere plaket ve hediyeleri verildi. Ardından duygu ve düşüncelerin ifade edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.
          Başta Rektör Yardımcısı Profesör Dr. Sayın Adnan YILMAZ olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür eder, emekli olan Öğr. Gör. Ahmet AKIN’ a ve İdari Personel Cevat ÇOLAK’ a bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve hayırlı ömürler dileriz.